Lite prat om tatueringar

Övrigt Mar 24, 2023

Vilken tatuering vill du ha och var vill du ha den?

En till fantastisk fråga att svara på! Jag har redan två stycken, en stjärna i nacken och en liten stjärna(ifylld) på vänstra handleden, men jag vill ha fler. Och jag har många planer.

Jag har varit tatuerad länge nu…

Jag kommer inte ens ihåg vilket år jag tatuerade mig, men det var på erotikmässan i Malmö, typ 2004, eller kanske 2006. Jag minns verkligen inte året. Stjärnorna jag har tatuerat in är inspirerat ifrån en film jag såg för typ 20 år sen eller mer, där huvudkaraktären tatuerade in en sån stjärna jag har i nacken, och sen dess har jag velat ha samma. Jag har inte ångrat en sekund, kan jag säga! Lilla stjärnan på vänstra handleden är typ för att visa att jag står ut från mängden lite till på nått vis. Sen om det funkar, vet jag inte 😂, men jag har rätt att försöka i alla fall.

Många planer inför framtiden finns det för tatueringar.

Enda problemet är brist på pengar och att så många andra saker kommer före på listan. Men när jag fått ordning på allt annat så blir det fler tatueringar. De planer jag har är dessa:

 • På vänster överarm:
  • Hexkod #FF00FF i typewriter font, för det är min favoritfärg.
 • På höger överarm:
  • Information om Anton, typ hans namn, kennelnamn och födelsedatum. Namnet Anton ska vara i skrivstil, och understruket. Under namnet ska hans kennelnamn stå, och under det till vänster hans födelsedatum. Det enda jag inte bestämt är typsnitten för det under namnet.
 • På höger arm:
  • Tassar i växande storlek, klättrandes över armen. Tanken är att det ska vara tassavtryck från Anton själv i olika åldrar, men jag har rätt smala armar, så det lär inte funka särskilt bra i efterhand. Det kanske bara blir ett tassavtryck istället. Men självklart är det Antons tass i så fall!
 • På vänster underarm (insida):
  • Min systersons namn, gärna när han själv kan skriva det i hans handstil. Kanske gör likadant när jag blir faster, fast på högerarmens insida med brorsans barn. Frågan är hur stor texten kommer vara för alla barnen. Det måste ju bli rättvist!
Exempel på tassavtryck från en Grand Danois. Förhoppningsvis är bilden korrekt, har använt den i åratal.

Tidigare har jag också haft planer på att tatuera in Antons huvud på ryggen följt av vingar efter att han är borta, men precis som med tassavtrycken så kanske det inte passar så bra, då jag inte har hälsan under kontroll, väger för mycket etc så jag vill inte att det ska se dåligt ut, konstigt etc när man är gammal och grå, så förmodligen skiter jag i det.

Vi får se när planerna blir av, men det blir inte inom en snar framtid i alla fall. Fast jobb, boende och vovve – i den ordningen ska åtminstone komma först.

Vad har du för tatueringar? Har du planer för fler? Skriv en kommentar och meddela!

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".