Börja om från början – börja om på nytt…

Jag ville bara meddela att jag inom väldigt kort tid kommer börja om från början här på bloggen. Jag är trött på felaktiga länkar, bilder som försvinner och att det bara är vissa inlägg som får i stort sett alla besök, istället för att det är mer jämnt. Jag kommer alltså försöka skapa en blogg som har mer ett tema. Jag har för många kategorier och alldeles för många taggar också, så de kommer att raderas och göras om. Hela bloggen kommer få en makeover, men jag stannar på WordPress när det gäller att fortsätta blogga, då det är den bästa plattformen fortfarande för mig.

UPPDATERING – Allt är flyttat!

Bloggen stannar på samma domän och gamla inlägg kommer finnas på en arkiv domän, och jag ska se till att alla inlägg skickas dit, men bilder kommer inte hänga med och likaså dumpar jag alla länkar. Det är lika bra, även om det kanske är en korkad idé. Det är så många brutna länkar, så jag kan liksom inte kontrollera alla, det var hundratals och över tusen länkar totalt att kolla upp och många gamla domäner under åren jag länkat till som inte är aktuella.

De gamla inläggen kommer att flyttas till en bloggplattform som kör Ghost och den kommer inte uppdateras igen, men nya inlägg kommer att finnas här på denna domänen som vanligt.

UPPDATERING 2 – Jag håller arkivet på WordPress istället…

Det visade sig mycket snabbt att bara köra över allt på Ghost var inte så smidigt. Inte med tanke på alla omdirigeringar och brutna länkar jag hade. WP hanterar sånt mycket lättare. Alla bilder fattas nog dock och likaså länkarna, men orka bry sig. De flesta inlägg som får mest besökare bryr sig nog inte så mycket om vad jag har för bilder på bloggen ändå.

Har ni frågor, så ställ dem i kommentarsfältet, eller på sociala medier.

Gör som 74 andra, prenumerera du med.

Jag älskar kommentarer, så lämna snälla och hjälpsamma sådana så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d