En fråga om filmer och TV serier...

Övrigt Mar 16, 2023

Vilka filmer eller TV serier har du sett fler än 5 gånger?

Det här är en fråga som WordPress.com ställer, vilket är jättekul. Det är så kallat dagligt prompt där man får lite inspiration att blogga dagligen och det behövs, eftersom jag är så tjatig och mitt liv är så fruktansvärt enformigt.

Filmer jag har sett för många gånger 😂

Ja, det är väl alla klassiker. Allt från Astrid Lindgren i princip, Sällskapsresan filmerna, Shrek 1-4, Coming to America (Eddie Murphy), Ghostbusters 1 & 2 och tusen andra. Jag brukar gilla att se om filmer jag redan sett. Det finns massvis att välja på och det är kul och en trygghet att se om filmer man sett. I mitt arkiv har jag nämnt att jag brukar se om dessa filmer ungefär en gång per år, och samma gäller med tv serier jag gillar, särskilt Astrid Lindgren.

Med TV serier är det lite annorlunda.

Där är det inte lika många jag sett om, i alla fall fler än 5 gånger. Jag skulle nog gissa att det bara är Stargate och Charmed (förhäxad). Det är de enda jag kan komma på, förutom typ Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump och Vi på Saltkråkan. Det finns många serier jag sett om två eller kanske tre gånger och vanligtvis brukar jag se om föregående säsong av en serie innan man tittar på nästa ifall man fått vänta länge på kommande säsong.

Uppdatering!

I efterhand kom jag på att jag brukar se om TV serien om Narnia från 80-talet ofta och har sett den garanterat mer än fem gånger. Det var någon till serie med jag glömde, men självklart kommer jag inte ihåg den nu 😂.

Vilka TV serier och filmer har du sett tusen gånger? Dela med dig med en kommentar, antingen nedan eller på Facebook/Twitter.

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".