Förändringar, och annat prat.

Nyheter Jul 21, 2022

Det har hänt lite saker på sistone, men hur jag än försöker skriva ner dem så funkar det inte. Kanske en simpel liten punktlista går bättre? Who knows… Vi testar!

  • Jag kanske kommer blogga mindre, eller skriva kortare inlägg i framtiden. Jag vet inte om det blir så, men det lutar åt det hållet. Jag har inte så mycket att säga längre. Eller just nu och jag är trött på upprepning. Och det är ju typ därför jag bloggar allt mer sällan numera.
  • Jag har bestämt mig för att börja prata mindre, för nu under pandemin så blir jag så ivrig när jag pratar med andra människor att jag liksom inte kan hejda mig. Jag pratar ju så mycket så jag får ont i halsen och det är inte kul. Det ska ändras – nu!
  • Även i konversationer vill jag också försöka sluta prata om för mycket personliga saker, såsom mina framtidsplaner. Dels för att jag har inte så mycket att säga längre. Allt finns på bloggen och bostad är inte aktuellt förrän jag har råd och har heltidsjobb.
  • Jag var nyligen med om en väldigt häftig upplevelse, vilket har gett mig ett helt nytt mindset kring olika saker. Jag känner mig starkare än någonsin och extremt positiv inför framtiden. Förhoppningsvis blir det bara bättre med tiden, och det är jättekul!
  • Jag ska också försöka sluta fokusera på mina sjukdomar, och nämna fibromyalgi titt som tätt när jag möter någon ny. Jag har nämligen insett att det kanske inte är så kul att “låta negativ” och tjatig bara för att man har en sjukdom. Jag har ju lärt mig leva med fibromyalgin nu och funkar väldigt bra p.g.a. det, men det är inget jag behöver nämna till allt och alla stup i kvarten.
  • Jag behöver idéer på vad jag ska blogg om istället om jag inte ska skriva så mycket av mitt tidigare tjat. Har du några idéer eller frågor att ställa – lägg in dem som en kommentar nedan eller på min FB sida.

Ja, det var väl det. Kort och koncist. Om du gillar det eller har andra tips så uppskattar jag det. Man kanske ska skapa en Q&A sektion eller nått? Hade ni gillat det? Lämna en kommentar vet ja!

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".