Medlems och kommentarer -policy

Som alla bra bloggar har jag nu lagt upp lite kommentarsregler. Anonyma kommentarer uppskattas aldrig, och likaså avskyr jag trollande, spam och annat idiotiskt. Lite hyfs, om jag får be.

För att bli medlem på den här sidan behöver du följa ett gäng regler. I största allmänhet gäller allmänt hyfs, vilket 99% brukar kunna fixa utan problem. Det jag förväntar mig av läsare och medlemmar är att ni vill bli medlemmar för att glädja mitt skrivande, och bygga upp ett community av ett "tänk utanför lådan" och att det är fantastiskt att inte vara som andra. Vill du vara med i det här är du mer än välkommen.

Vad som däremot inte är ok är detta:

  • Bli medlem/skapa konto bara för att jävlas, alltså lämna sura kommentarer, trakassera, hota och vara en allmän störig idiot. Sån kan du vara någon annanstans. Trakassera innebär för övrigt att man fortsätter med sitt beteende, trots att man blivit tillsagd minst en gång.
  • Sura kommentarer, eller allmänt trollande kommer i största mån begränsas genom att ditt konto tas bort, ignoreras eller så kommer jag vidta andra åtgärder.
  • Elaka kommentarer kommer också i största mån att ignoreras och raderas.
  • Det är inte ok att skriva hotfulla kommentarer relaterat till ålder, kön, funktionsnedsättning och alla andra typiska saker. Det är heller inte ok att skriva kommentarer där du kränker mig på något sätt, eller någon annan jag känner, eller något annat som är viktigt för mig. Exempel, säg inte att du hoppas på att jag förblir arbetslös, eller du tycker jag är korkad p.g.a. diverse anledningar etc. Hyfs, tack!
  • Går det för långt kan ärendet polisanmälas. Det är olagligt att lämna kommentarer som är kränkande, enligt ovan.
  • Positiva kommentarer uppskattar. Ber jag om hjälp, råd, tips etc - då vill jag ha det i kommentarsfältet. Frågar jag vilken mat du käkade till middag, så hade det varit kul om du svarade på det. Allt för att skapa lite engagemang på det här stället, utöver mitt skrivande.

Förstår du inte dessa regler har du inget här att göra.

Så, funkar detta? Bra. Då är du välkommen.