Nyhetsbrev

Här kan du läsa information om alla mina nyhetsbrev som du kan prenumerera på för att inte missa viktiga blogginlägg.

Just nu finns det 4 stycken olika "bloggar" att prenumerera på:

Dessa är:

Min personliga blogg, där jag skriver om precis allt. På sistone handlar det mycket om beteendeförändringar, långtidsarbetslöshet, första riktiga jobbet som webb/systemutvecklare och drömmar om framtiden.

Sveriges bästa blogg om Grand Danois! Eller ja, i alla fall om jag får som jag vill. Bloggen har varit igång sen 2014, men min första GD är inte här ännu p.g.a. tusen olika saker. Tills att han är min så bloggar jag mycket om rasens bästa, förberedelser, hundmöten och "orimliga planer". När han är här - ja då kan du gissa vad som kommer dokumenteras... Precis allt! Och ofta. Men det lär dröja några år till.

En bloggserie, avklippt från min personliga blogg som handlar mest om veganism, hållbarhet, klimat och nybyggda bostäder från BoKlok. Jag drömmer och planerar att köpa en bostadsrätt från dem. Innan jag gör det planerar jag till tusen. Når jag dit kommer jag skriva mycket om köp-processen, inflyttning, inredning och smarta lösningar och sen lär det handla mer om hållbarhet och livet som vegan.

Min blogg på Engelska som jag skrivit i av och till sen min bloggstart 2006. Där skriver jag om personliga saker, men också mer generella grejer såsom musik, programmering, veganism, Grand Danois och hur man bloggar. Eftersom jag nyligen bytt bloggplattform lär det dyka upp en serie om Ghost som plattform och olika tips, trix med mera för alla som behöver lösa problem och få hjälp med plattformen.

Du kan läsa mer om allt det här i min Policy.