Varför har jag väntat i över 15 år på att skaffa Grand Danois?

Bakgrund Jun 22, 2014

Svaret på den frågan är väldigt simpel. När jag skaffar GD, så ska allt i mitt liv klaffa. Jag ska ha råd. Jag ska ha tillräckligt med tid och jag ska ha en bra buffert. Det är rätt så simpla saker, men det har inte alltid varit så lätt, och ibland har jag varit nära att skaffa GD, utan att ha alla dessa sakerna, och i efterhand så är jag på ett vis glad att jag fortfarande väntar, även om det är en riktigt asjobbig längtan efter en hund.

Jag är långt ifrån att vara en perfekt människa, och jag har gjort extremt många misstag i mina dagar, som har påverkat mitt liv oerhört mycket. När det gäller hund, så kan jag vara ärlig att säga att jag har haft hund tidigare, och inga av dem har jag kvar av diverse olika anledningar.

Du som inte känner mig, eller vet min bakgrund och min historia, kanske då tycker på rak arm att jag borde aldrig skaffa GD, eftersom jag inte har några av mina andra hundar kvar, och det har du rätt att tycka. Jag tänker inte bortförklara mig, för det leder ingenvart, men jag ångrar så otroligt mycket av det jag har gjort – som har lett till bland annat att jag idag inte har varken GD eller någon annan hundras i mitt liv.

Vill du veta mer, så kan du säkert fråga mig, så kan jag berätta det för dig, men när det gäller min längtan efter GD, så tycker jag att den är befogad – för jag har lärt mig av mina misstag, och därför väntar jag tills rätt tillfälle att skaffa GD dyker upp.

All den här “lediga” tiden jag har haft de senaste åren har lett till att jag utforskat rasen så mycket jag bara kan, och lärt mig mycket om vad jag kan göra för min framtida hund för att få honom att må så bra som möjligt och leva länge. Det handlar främst så klart om balansen mellan mat och motion, men också vilken typ av mat, men också vilken typ av träning. Jag har lärt mig mycket intressanta saker under årens lopp, och jag ser fram emot att äntligen få pröva mina metoder för att få en frisk, glad och underbar Grand Danois vid min sida.

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".