Stackars Doris - Du är saknad!

Grand Danois på Internet Jul 3, 2014

I morse när jag vaknade och gjorde det första jag brukar göra på morgonen – kolla mobilen, så började jag med att läsa mitt RSS flöde. Då läste jag något otroligt tråkigt. Doris, en Grand Danois har tyvärr gått bort. Hon blev 5,5 år gammal – alldeles för ungt. Hon hade tumörer i njurarna. Hon kom från kennel Chevy-House och var relativt liten för att vara GD. Ca 76 cm i mankhöjd om jag kommer ihåg rätt.

 

Doris som valp

Doris har en blogg, som jag har läst i flera år. Den har varit en stor inspiration till varför jag valde att starta just den här bloggen, för den informationen som ägarna till Doris delade med sig, är väldigt likt vad jag själv vill göra när Anton väl är här.

Bloggen hade mycket information om Doris uppväxt, vilket jag också hoppas på att kunna dela med mig om Anton, lika väl andra nyheter och tokigheter som kan hända med en Grand Danois.

Doris springer i skogen

Jag vet inte om någon av er som läser den här bloggen, har läst Doris blogg, men den var otroligt läsvärd. Nu får vi se vad som händer för dem härnäst, men jag hoppas på att det finns möjligheter för en ny blogg om livet med Grand Danois.

Obs! Bilderna är länkade till sin originala url. Jag har inte kopierat dem, eller laddat upp dem här, utan enbart infogat dem via url.

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".