Snart ska jag börja prata Grand Danois på min YouTube kanal!

Förberedelser Apr 15, 2015

Det händer som vanligt inte så mycket här på den här bloggen, men det beror på lite tidsbrist men främst brist på idéer. Har du något du vill att jag ska skriva om, så lämna gärna en kommentar eller skicka feedback via kontaktformuläret. I övrigt så tänkte jag dela med mig av en spellista jag har på Youtube, på min kanal som för närvarande heter Aimee Vlogs (in English & Swedish). Jag har samlat allt på en och samma kanal, för att underlätta och tids nog när det är bekräftat att jag kommer skaffa GD, så ska den kanalen typ enbart handla om livet med Grand Danois. Tills dess så tänker jag ladda upp lite blandade videoklipp och självklart även prata om Grand Danois.

När jag tänker börja med detta är osäkert, men någon video om just Grand Danois tänker jag ladda upp inom de närmsta veckorna om allt går som planerat. I så fall så hittar du alla videoklippen om Grand Danois i den här spellistan:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLlEVbwZYkl849xYkclric8B4vlnOSwPaJ

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".