Redigerade bilder på Gandalf - Grandisons "If and buts"

Gallerier Nov 24, 2014

Jag tyckte det var dags med ett till galleri här på denna bloggen, och denna gången är det modifierade bilder som jag har tagit på Gandalf från mitt besök i oktober till Kennel Grandison. Headerbilderna ska jag använda om ett par veckor när WordPress har uppdaterats till nästa version och det kommer ett nytt tema – Twenty Fifteen. Redan nu har jag börjat leka lite med det och till en början gillade jag inte alls temat, men nu så längtar jag tills det kommer släppas officiellt. Första veckan i December borde dessa bilder finnas som headers och bakgrundsbilder så jag hoppas ni ser fram emot det.

Annars så finns det inte så mycket att skriva om just nu, mer än att min längtan över att skaffa Grand Danois bara ökar och ökar. Alla valparna från Grandisons K kull har också blivit sålda, så ett stort grattis till alla nya valpköpare!

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".