Mer snack om lägenhet - snart bor vi bättre!

Förberedelser Mar 27, 2017

Det är inte ofta jag har uppdaterat den här bloggen på sistone, men det har ju sina anledningar. Mycket av min tid har gått åt till att jobba och gör jag inte det så har jag gjort annat än just blogga. Här har jag inte särskilt mycket att säga, men nu är det dags för en ny uppdatering i alla fall.

Vi har köpt ny lägenhet och flyttar någon gång i sommar till Södra Malmö, eller nära Hyllie station. Den här lägenheten är jag lite osäker på om den kan fungera med Grand Danois, men då jag snart inte orkar eller tänker vänta så länge till på att skaffa så får det så lov att till sist fungera. Nya lägenheten är i alla fall inte sjuttioelva våningar upp, som det ibland kan kännas när man bor högst upp i ett hyreshus eller bostadsrätt. Nej, denna gången hamnar vi lite längre ner i alla fall. Tanken var ju att vi skulle bo i denna lägenheten i ett par år men det visade sig allt för fort att det blev lite för jobbigt för min sambo gällande pendlingen till Köpenhamn, så nu är det viktigt att snabbt men bekvämt komma till ett bättre ställe.

Skillnaden på den här lägenheten och den nya är att den nya är ca 20 kvm mindre. Det är en trea. Hur vi fixar detta med alla våra möbler samt att man utgår ifrån att Anton lever ett par år (eller kanske hela sin livstid) i den lägenheten får vi se senare, men jag har inte gett upp hoppet alls. Snarare tvärtom. Det ska funka med GD och jag bara hoppas att jag snart om ett par månader vet mycket, mycket mer om hur framtiden blir med mitt efterlängtade köp av världens bästa hundras. I år är det ett spännande år för min uppfödare och livet i Skåne är i övrigt väldigt trevligt så jag tycker att vi snart borde kunna utöka vår lilla familj snart med en till fyrbent sak.

Mina tankar kring att leva i en mindre lägenhet tänkte jag ta i ett kommande inlägg, så håll utkik!

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".