Jag kanske ska besöka Stora Segerstads Grand Danois special i helgen...

Utställningar Jul 23, 2015

Men inget är hugget i sten ännu. Jag bara hoppas på att det blir av. Under alla år som jag bara avgudat rasen Grand Danois, så har jag velat åka till Stora Segerstad för årets största Grand Danois event. Jag har tidigare aldrig haft möjlighet av olika anledningar men i år så är jag ledig och tillgänglig. Dessutom bor jag bara någon dryg timme bort, men att åka dit kommunalt är rätt komplicerat.

Juniortikar från Stora Segerstad 2014. Bilden är en länk. Gillas inte detta, så hör av er!

Har jag tur dock så får jag skjuts av en person som ska ställa två hundar på Söndagen, men det hänger på om jag får plats i bilen. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa! Om jag åker dit så hoppas jag för en gångs skull att jag kan fota och filma röven av mig. Det brukar ju oftast inte bli så när jag är på utställning för det är så mycket annat som händer.

Dessutom så hoppas jag på att få träffa uppfödaren igen, och valparna Eastman och Åse från senaste kullen. Det hade varit skoj 🙂 men man vet aldrig. Jag vet att dem ska dit, men om jag får möjlighet att komma är en helt annan historia. Jag har ju inte planerat att stanna över heller, och att hyra en bil från Sunfleet kostar skjortan. Nä, det får bli till en annan gång.

När Anton väl är här, så kanske man testar och ställer ut han ett par gånger för att se om han är något att ha i ringen, och då ska jag banne mig vara med hela helgen i Stora Segerstad! Så det så. Nu hoppas jag bara på att jag kan komma dit som besökare utan något vidare krångel. Håll tummarna, så ses vi kanske på Söndag om allt går vägen.

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".