Honey the Great Dane - Den lydigaste grandisen på YouTube?

Grand Danois på Internet Jul 9, 2014

Honey är en gul Grand Danois, som tyvärr inte finns längre. Hon blev 10 år gammal, men tack vare hennes briljanta ägare så hade hon ett underbart liv redan från början.

Hon har en YouTube kanal, där hennes ägare Hsin-Yi har lagt ut hundratals klipp med klickerträning, vardagslydnad, dans och massa andra äventyr som Honey har varit med om. Jag har följt kanalen i väldigt många år och läst hennes blogg, och funnit den väldigt inspirerande, då jag själv blev nyfiken på hur man kan träna en GD.

http://youtu.be/FAb3KJyxq0o

Klickerträning är ett fantastiskt sätt att träna en hund på, men det kan göras på många sätt. I grunden så är Honeys träning baserad på positiv förstärkning, men det finns också några negativa inslag. Det är i alla fall ingen tvekan om att Honey var en väldigt lydig Grand Danois, och hon var väldigt aktiv under hela sitt liv.

Bland annat var hon en terapi-hund, vilket innebar att hon besökte patienter på sjukhus, och förutom all träning så tävlade dem också i danstävlingar.

Den här bloggen är väldigt inspirerad av Honey, och jag hoppas att när Anton väl är här, att min Youtube kanal kommer bli minst lika populär när det gäller både träning och information om rasen.

Har du sett några av Honeys videoklipp på YouTube? Läser du hennes blogg? Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker om Honey.

Klicka på länken nedanför för att komma till hennes blogg, som numera är nerlagd då Honey tyvärr inte finns mer.

Honey the Great Dane | drooling, dancing and a few adventures in between….

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".