Första riktiga steget mot en egen Grand Danois blev taget idag!

Förberedelser Jun 15, 2015

Från och med idag är jag anställd på Funkibator på 25%. Det kan låta lite med en sån “ynka” anställning, men för min del innebär det minst en fördubbling av min tidigare inkomst på bara aktivitetsstöd och en riktigt bra möjlighet att spara undan för att köpa mig en alldeles egen Grand Danois.

En bild på en svart Grand Danois valp som ler. Bilden är en länk!

Tillsammans med pengarna jag får från sjukersättningen på 50% som jag har haft i någon dryg månad nu plus ersättningar för praktik och framtida löneutbetalningar året ut, så kan jag mycket väl ha sparat undan vad som behövs för att få min dröm att bli sann. Det hänger dock på lite andra saker med, främst att jag måste ha hittat ett fortsatt arbete på 50% efter årsskiftet då denna anställning tar slut men också på lite andra saker.

Eftersom jag nu har bestämt vilken kennel som Anton skall köpas ifrån, vilket är Kennel Grandison utanför Stockholm så hoppas jag bara ordentligt att detta blir min möjlighet att skaffa. Kullen som skall komma senare i år är rejält lockande för min del, men eftersom jag inte har något vidare klartecken att prata om den här kullen från uppfödarna så väljer jag att bara säga att den är lockande.

Huruvida om allt går som planerat, så kommer jag vara världens lyckligaste människa på jorden. Om inte, ja då får jag vänta ett tag till, för nu börjar det vända på alla sätt och snart, riktigt snart så har jag en Anton i min famn och min väntan och längtan efter egen Grand Danois är äntligen över.

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".