Första gången jag var med på Sturehofs slott med Grand Danois klubben!

Möten med Grand Danois Feb 24, 2019

Idag har jag varit med på hundpromenad med Svenska Grand Danois klubben, och det var oerhört trevligt, trots det blåsiga vädret. Pappa körde dit mig, sen så mötte jag upp de som kom på parkeringen, hälsade på alla valpar som kom och Stella som var med från Grandison med Ann-Louise. Efter lite väntande på att gå iväg så fick jag hålla lite koll på Stella med och det gick skitbra, för hon var så lugn och snäll. Det blev lite jobbigt när vissa valpar kom lite för nära, men inget som är värt att nämnas riktigt. Hon gillar bara att uppfostra valpar! Jag fick också träffa på Oden och Tage som är från senaste Gibson kullen som föddes för drygt ett år sen hos Grandison. Supertrevliga vovvar!

I videon ovan (med ljud borttaget) kan ni se när jag hälsar på Tage och lite när Tage hälsade lite på Stella. Jag valde att ta bort ljudet och klippa ner den lite för att visa respekt för de som var där och inte vill visas officiellt på sociala medier.

Promenaden gick bra, förutom en liten del där vi skulle gå ner mot sjön och jag fick gå lite i skogsmark och på hal is, men med lite hjälp från några andra så gick det bra. Efter det så gick jag och fikade, köpte mig en varm choklad och satt och pratade Grand Danois med diverse personer som var med så det stod härliga till. Skitkul!

När jag hade fikat klart så fanns det en familj med en liten harlekinvalp på ungefär 5 månader som låg i famnen på en av ägarna och det såg så mysigt ut! Jag tog ett foto, vilket var ok men jag glömde fråga om det var ok att visa offentligt, men såg så mysigt ut och jag var så avundsjuk!

Sen åkte jag hem efter ett tag och längtade ännu mer (som vanligt) efter min framtid som Grand Danois ägare!

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".