Får en Grand Danois plats i en Tesla Model S?

Grand Danois på Internet Feb 28, 2018

Svar ja!

Kolla in videon här så har ni beviset:

Inom kort är planen att vi ska privatleasa en Renault Zoe, och eftersom det inte blir Grand Danois för mig på minst 2-3 år i alla fall så funkar den bilen bra fram tills att det är dags för vovve. Dock så vet jag om att man faktiskt inte behöver ha en gigantisk bil när man har GD, men det underlättar att ha typ en SUV eller någon typ av skåpbil. Jag har själv sett en fullvuxen Grand Danois få plats i en tredörrarsbil för många år sen när jag var kennelflicka hos Le Grand’z (som nu är nerlagd) så jag vet att det går.

Det hade varit trevligt dock om Tesla kommer ut med en billigare SUV modell den dagen man faktiskt kan ha råd med det, men vid det laget lär det finnas så många olika typer av bilar som funkar med Grand Danois så då lär inte det vara något problem.

Egentligen är min faktiska drömbil just nu en Renault Kangoo Z.E, men eftersom den är typ en “jobbarbil” så har den inte lika lång räckvidd som Zoe’n och eftersom vi bara behöver en lite mindre bil till typ lokala resor och storhandlingar så funkar det just nu med en mindre bil i alla fall. Huvudsaken är i alla fall att vi skaffar en elbil. Det är det absolut viktigaste! Orsaken till det är ju självklart miljön.

När vi vet på allvar att föreningen där vi bor faktiskt ska ordna med laddstolpar, eller att vi får plats till de nya garagen här så ska vi ta och beställa. Problemet är ju att leveranstiden för en Zoe är jättelång. Säkert ett halvår minst vi får vänta, men det kan det få vara värt, för egen bil är något som jag verkligen längtar efter och att privatleasa bil är inte särskilt dyrt heller idag.

Vad har du för bil till din Grand Danois och har du erfarenhet av stora hundar i små bilar? Lämna en kommentar med allt du vet!

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".