Bloggen har fått en ny header!

Bloggen Jul 5, 2014

Kanske totalt ointressant, men i brist på annat så vill jag i alla fall tala om när det händer något nytt på sajten, även om det inte alltid handlar om Grand Danois. Min plan med den här bloggen och hemsidan är att försöka hålla den simpel, men samtidigt avancerad, vilket innebär att jag inte vill krångla till det i onödan, som jag har gjort tidigare med min personliga blogg.

Jag tänker ju förmodligen byta tema ett par gånger, men inte så pass ofta som jag har gjort tidigare, då temat Twenty Fourteen är väldigt snyggt och passar in bra med hur den här hemsidan kommer att utvecklas.

Headern innehåller i alla fall titeln – Efterlängtade Anton och beskrivningen av bloggen. Titeln är rosa, med ett typsnitt som tar stor plats och ser någorlunda komiskt ut. Det ska liksom visas hur mycket Anton är efterlängtad, och jag har tänkt i ett par veckor på hur första headern kan se ut, och idag så genomförde jag den och jag är väldigt nöjd. Beskrivningen, eller bloggens tagline är med min egen handstil, som jag konverterade till ett typsnitt helt gratis för några år sen, då sådana tjänster fortfarande fanns tillgänliga. I dag så får man betala för dem, även om det inte är särskilt dyrt.

Nedanför kan ni se en miniatyr av den nuvarande headern. Kommentera gärna och säg vad ni tycker! Den här bloggen har ännu inte fått några kommentarer, men jag väntar gärna på dem. Tids nog vet jag att de kommer dyka upp – med råge!

Bloggens första Header.
Bloggens första Header.

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".