Avundsjuka grandisar är vanligare än vad man tror

Grand Danois på Internet Sep 9, 2014

Efter förra inlägget om Dinky, som var avundsjuk på sin bror för att han inte fick gosa, så har den videon hamnat på YouTube av ägaren, men inlägget från Facebook har också cirkulerat runt en hel del. När jag för en stund sen satt och tittade på YouTube så såg jag flera videoklipp om Grand Danois som visar avundsjuka eller som får ett utbrott (s.k. throwing a tantrum på engelska). Nedanför visar jag dem. Titta och njut!

I videon ovan så är det ingen renrasig Grand Danois, men lika söt ändå.

Uppdaterat! Filmen ovan har nu fått ändrade inställningar när jag delade klippet, så man slipper se de svarta ränderna. Oavsett dock så avskyr jag fortfarande vertikala videoklipp enligt beskrivningen nedanför.

Söt Grand Danois, men det är lite tröttsamt med alla vertikala videoklipp. Folk borde fan lära sig att spela in filmer rätt tycker jag. Hashtaggen för att klaga på Twitter (eller informera om problemet är #verticalvideosyndrome. Självklart kan du använda samma hashtag på G+ och Facebook också. Tagga alla såna här videos i fortsättningen med det, så kanske folk slutar filma så fel?

Självklart måste jag avsluta med originalfilmen om vertikala videofilmer av Glove and Boots, som finns på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".