Antons blogg har en Facebook sida!

Bloggen Sep 2, 2014

Lite löjligt, eller intresseklubben anteckar, men jag tänker förklara varför för er som är intresserade.

Harlekin som skuttar i det torra gräset. Bilden är en länk.

På min personliga blogg, så skrev jag för ett tag sen om strul, och att det inte funkar särskilt bra med den automatiska delningen till Facebook bland annat. Det är ofta problem med de s.k. “open graph” taggarna som FB använder för att släppa igenom delade inlägg från exempelvis bloggar och hemsidor och jag har haft ofantliga problem med att inlägg inte delas ordentligt.

Den senaste tiden har jag därför suttit och lekt samt testat olika saker för att dela, och det visar sig att när jag har delat till en sida på FB, så kommer delningarna 99% oftare. Det är bara någon gång som det inte har fungerat, så jag antar att Facebook uppskattar att bloggar, särskilt WP bloggar har sina egna sidor på FB av den anledningen men vad vet jag. I dagsläget är jag så trött på det här strulet, att jag förväntar mig ingenting. Om alla inlägg i fortsättningen skickas direkt till FB utan problem så anser jag det vara ett mirakel. Jag hoppas också att det underlättar för min personliga blogg, men skulle problemen fortsätta så får vi se vad jag hittar på härnäst. Den automatiska delningen är ett måste i alla fall för att bloggandet ska fungera optimalt.

Nedanför kan ni se loggan i alla fall och gilla den gärna ifall ni vill se nyskrivna inlägg och andra nyheter på ett “bättre” sätt.

Anton – En efterlängtad Grand Danois

Promote Your Page Too

Sen måste jag också avsluta med att länka till en jättesöt video jag hittade på Facebook. Jag hade tänkt bädda in den, men det gick inte så jag får länka till den istället. Det är en video på Zion som älskar att bära saker, så han hjälper Matte med att bära en kasse med livsmedel hem från affären (är min gissning, jag vet inte vad det är i påsen).

 

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".