Anton kanske inte behöver ha en stor säng ändå...

Förberedelser Dec 11, 2015

Det är tydligen ett vanligt fenomen hos grandisar som delar hushållet med mindre hundar och  katter, att de gärna vill sova i deras mindre sängar istället för deras egna säng.

Det bådar ju positivt för framtiden, då vårt sovrum är pyttelitet och jag undrar hur jag ska få plats med en kuranda säng i sovrummet, när Anton väl är här och ska få komma hem till sin mamma.

Han får tyvärr inte lov att vara i sängen alls, utan måste sova på golvet på en hundsäng eller annan bädd, och sovrummet är enbart ca 12 kvm stort. Och vi har bara en 160 säng! Det är ett mirakel att den får plats… Om ni har tips på hur man löser det, så lämna gärna en kommentar eller två.

Och ja – det är tvång på att han ska sova i sovrummet med oss, och det är en deal jag gjort med min sambo att han tyvärr inte får vara i varken sängen eller soffan. Lite tråkigt, men det får jag leva med!

I övrigt så kan ni ju se ett exempel på hur det kan se ut när en grandis vill sova i en mindre säng, oavsett om det redan ligger någon där eller inte…

Det här inlägget skrevs på en Nexus 6P.

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".