4 valpar födda hos kennel Grandison!

Nyheter Jan 8, 2018

I fredags, tidigt på morgonen blev Esther äntligen mamma till 4 stora fina valpar. Det blev tre hanar och en tik. Två av hanarna är svarta/mantel och en av dem är harlekin. Tiken är harlekinfärgad.

Det var från början 5 valpar, men den första som kom ut var en harlekintik som var dödfödd, tyvärr. Sen pluppade det ut tre stycken rätt fort. Den sista valpen fick de åka till Södra djursjukhuset för den lille bebisen var lite för stor för att komma ut. För närvarande stödmatar de honom. Han ser ut som sin pappa GIbson! Helt galet kul!

Nedan kan ni se Facebookinlägg från uppfödaren efter de hade kommit hem från sjukhuset.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2162302700451866&id=100000164723826

De första två veckorna så kan allt dock vara lite osäkert med de små, men jag hoppas att alla kommer må bra och leva friska hela sina liv.

Som vanligt får jag väl påpeka att som läget är och ser ut just nu så blev ingen av dessa fina bebisar mina. Detta är för att jag inte har råd, inte ens att vara fodervärd. Jag har inte vunnit några miljoner som gör att jag hade haft råd med Grand Danois än, eller fått någon annan stadig och relativt hög inkomst som är evig, så jag får alltså glatt vänta ett par år till. Som ni kanske känner till så tänker jag också i år omskola mig till någon typ av programmerare. När jag är klar med det och vet att jag kan ha Grand Danois så tänker jag skaffa mig min efterlängtade Anton. Det hänger på ett jobb som funkar och att jag har en fast inkomst.

STORT GRATTIS I ALLA FALL TILL KENNEL GRANDISON TILL EN MYCKET LYCKAD VALPKULL!!! <3

IMG_20161030_124141.jpg
Pappa Gibson med uppfödare Ann-Louise, hösten 2016

IMG_20141031_145153.jpg
Mamma, Esther – Växjö hundutställning 2014

Tags

Anna-Maria Eriksson

Otroligt driven (webb)utvecklare, som också är passionerad bloggnörd. Jag driver bloggarna "I huvudet på en Grand Danois galning", "Efterlängtade Anton" och "In the mind of a Great Dane Maniac".