Lite uppdateringar | 9 mars 2023

Det har gått ett tag sen jag skrev nått i den här bloggen, och till alla följare vill jag be om ursäkt för det. Som ni vet, ni som är trogna läsare så står ju livet med Grand Danois lite på paus eftersom jag efter snart 2 års lång arbetslöshet efter examen, fortfarande inte har fått ett jobb så jag kan börja spara, längta och planera efter GD på riktigt.

I somras träffade jag i alla fall Berit och Kirpee!

När jag var uppe i Stockholm i somras, 2022 så fick jag träffa de nya vovvarna på Kennel Grandison. Berit och Kirpee (uttalas Kirr-päh). Bägge är tikar och valpar fortfarande. Berit är ungefär 1 år nu när jag skriver det här inlägget, och Kirpee fyller snart 2. Berit är en svart tik och full av bus och Kirpee är supersnäll. Officiellt sett är Kirpee också svart, men hon ser ut som hon är mantelfärgad. Kirpee är jag väldigt kär i ska jag tillägga. Underbart fin tik ❤️. Kirpee är ju typ en sån där GD som man bara vill sno med sig hem så fort man träffat henne, precis som med älskade Gandalf. Berit lär ju bli minst lika fin när hon blir stor så det ska bli skoj att se henne utvecklas.

Jag hälsar på Berit
Närbild på Kirpee

Planer för framtiden, då?

Ja, det är alltid som vanligt. Första bästa kull efter att jag har fixat heltidsjobb, en bra bostad och allt annat som behövs enligt mig för att det ska funka fint med en Grand Danois så kommer jag köpa. Har jag en förbannat bra tur, blir det nog efter Berit när hon är redo, men det är mycket osannolikt i dagsläget. Det ska till mycket för att det ska bli en total verklighet. Jag har i alla fall fått en praktikplats, och det finns goda chanser för anställning efteråt. Jag har också fått höra att fler företag vill ge mig jobb under 2023, så det är också jättekul. Vi får se vem som hinner anställa mig först.

Dock så finns det ju många möjligheter där ute, men drömmen är ju att få köpa efter någon av Kennel Grandisons vackra hundar, men blir det inte så, nä då blir det av någon annan riktigt bra uppfödare istället!

Fediverse Followers

    Gör som 95 andra, prenumerera du med.