Det kanske kan funka med en Grand Danois i den här lägenheten…

Men ännu är det inte riktigt bestämt. Idag tog jag och sambon vårt första riktiga samtal kring det hela och det kändes positivt. Först och främst ska jag ha en fast tjänst. Om allt går som det ska har jag det den 1 juli 2017. Sen ska det också funka med min sambos nya jobb, pendlingen till Köpenhamn etc. Allt som jag skrev om tidigare ska också stämma in.

Det känns dock positivt. Det kanske inte blir en GD i 35 års present, men vi får se. I denna lägenheten finns det gott om utrymme för hundsäng. Det bor otroligt många hundar i huset och i helgen träffade vi faktiskt en Grand Danois tik i entrén. Hunden bor dock inte i det här huset, men det var väldigt roligt att få se och höra att det ibland finns en GD i huset. Lyckliga grannar som får ha en sån härlig vovve hos sig!

Jag väntar som vanligt väldigt ivrigt på att få ta hand om min lilla efterlängtade bebis och jag hoppas att jag inte behöver vänta så länge till, men allt hänger på hur det känns att bo här. Vi har nu kommit i ordning i lägenheten och saker och ting börjar falla på plats. Vardagen har återkommit och det sker nya äventyr hela tiden. Snart är det dock jul och lite julledighet vankas. Det behövs för jag och sambon är väldigt trötta just nu.

Fediverse Followers

    Gör som 95 andra, prenumerera du med.